Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Informatie

Workshop Zandkastelen Bouwen

Bent u op zoek naar een zonnige workshop waarbij samenwerking en plezier voorop staat? Kies dan voor de workshop Zandkastelen bouwen.

Bouwen van Zandkastelen

Een afwisselende activiteit die zich zeker niet hoeft te beperken tot het bouwen van kastelen alleen. Van zand kun je bijna alles bouwen. Een prima activiteit voor een plezierig uitje aan het strand. Daarnaast is het ook een uitstekende workshop om een actueel bedrijfsthema om te zetten tot een pakkende samenwerkingsopdracht.

Zandkastelen bouwen is een originele en veelzijdige workshop, waarin elke deelnemer zijn ei kwijt kan. De 'werkers' kunnen vol aan de gang met scheppen, water halen, mengen en stampen. De 'creatievelingen' brainstormen naar hartelust over het ontwerp terwijl de 'perfectionisten' zich eindeloos kunnen verliezen in fijnzinnige details. En ondertussen houden de 'communicators' het team bijeen. Zo is er voor iedere deelnemer een rol waarin hij of zij zich kan vinden

En dat maakt de workshop zandkastelen tot een geslaagde activiteit die altijd veel enthousiasme oplevert!

Kortom, een veelzijdige activiteit. Een succesnummer dat garant staat voor een paar uur plezierige in- en ontspanning.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over de workshop zandkastelen bouwen.

 Rockanje Zandkastelen Bouwen Katwijk Zandkastelen Bouwen Zandvoort Zandkastelen Bouwen
Wassenaar Zandkastelen Bouwen Hoek van Holland Zandkastelen Bouwen Noordwijk Zandkastelen Bouwen
Kijkduin Zandkastelen Bouwen Scheveningen Zandkastelen Bouwen Zandkastelen Maken
Bergen Zandkastelen Bouwen Workshop Zandkastelen Bouwen

Locaties

De workshop zandkastelen bouwen kan plaatsvinden langs de gehele strandkust van Noord- en Zuid-Holland en Zeeland. We bouwden eerder al zandkastelen met vele groepen in onder andere Callantsoog, Camperduin, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Bloemendaal aan Zee, Zandvoort, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Scheveningen, Den Haag - Kijkduin, Hoek van Holland, Rockanje en Renesse en verder op verschillende binnenwaterstranden in Brabant, Gelderland en Zuid-Holland.


Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding