Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Informatie

Workshop Mozaiek

Wilt u een plezierige workshop die gegarandeerd een mooi en kleurig werkstuk oplevert? Kies dan voor de Workshop Mozaiek!

Workshop Mozaiek

U waant zich een paar u in het zonnige Barcelona van mozaiekgoeroe Gaudi. Met het kleurige Parc Guell in gedachten, componeert u met elkaar een fraai mozaiek dat voor het werk van de meester niet onder doet.

Bijvoorbeeld door met uw collega's aan een gezamenlijk object te werken. Een wandpaneel, een tafel, een spiegelwand, wat u wilt. Of u werkt individueel aan een kleiner object. Met in alle gevallen als resultaat: een prachtig werkstuk èn een plezierige en gemoedelijke bijeenkomst.

U start met het maken van een ontwerp, al of niet naar aanleiding van een thema of onderwerp. Daarna bepaalt u met elkaar een aansprekend kleurpalet, waarna het inleggen van het mozaiek kan beginnen. En terwijl u ondertussen tijd hebt voor een praatje met uw collega's, vlot het werkstuk zienderogen. Als finale voegt u het gezamenlijke werkstuk zelf ook direct af, zodat het kant en klaar mee kan.

Kortom, een prettige, ontspannen workshop, met een tastbaar resultaat dat gezien mag worden. Erg geschikt als plezierig uitje, bij een jubileum of als afscheids-activiteit.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over deze Workshop Mozaiek.

Workshop Mozaiek in Den Bosch Workshop Mozaiek in Rotterdam Workshop Mozaiek in Tilburg
Workshop Mozaiek in Leiden
Workshop Mozaiek in Arnhem Workshop Mozaiek in Haarlem Workshop Mozaiek in Amsterdam
Workshop Mozaiek in Delft Workshop Mozaiek in Alkmaar Workshop Mozaiek in Eindhoven
Workshop Mozaiek in Utrecht Workshop Mozaiek in Den Haag

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding