Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding

Teamuitje

Bent u op zoek naar een veelzijdig en afwisselend teamuitje dat al uw collega's aanspreekt?

Teamuitje

Voor onze teamuitjes maken we gebruik van onze expertise als specialist in teambuilding workshops en van de vele mogelijkheden die onze thuisregio, de kuststreek tussen Den Haag en Haarlem, te bieden heeft.

Door combinatie van een originele workshop èn een aansprekende activiteit in de regio kunnen we een afwisselend teamuitje voor u samen stellen, waarin elke collega zich met genoegen kan vinden.

Op de pagina teambuilding workshop's vindt u ons complete workshop programma. Een greep uit de boeiende activiteiten in onze regio vindt u hieronder.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze populaire teamuitjes!

Duinsteppen

Duinsteppen als Teamuitje

Een originele manier om te struinen door de duinen. Met een sportieve step verkent u het bos, dendert u door de duinen en racet u over de paden. Met anderhalf uur inspannen en ontspannen bent u heerlijk uitgewaaid en opgefrist. Voor de liefhebbers is er ook een route met GPS.

 

Golf clinic

Golfclinic als Teamuitje

Onder leiding van een ervaren professional maakt u tijdens deze clinic kennis met alle facetten van de golfsport: afslaan op de driving range, oefenen op de putting, chipping en pitching greens en - afhankelijk van de tijdsduur - een afsluitende wedstrijd.

 

Corpus

Corpus Oegstgeest als Teamuitje

Een van de meest bezochte attracties van afgelopen jaren: Corpus. Tijdens uw bezoek maakt u een reis door dit reusachtige menselijke gebouw en ziet in vijf dimensies hoe het menselijk lichaam werkt. Een leuke leerzame belevenis.

 

Jeu de boules clinic

Jeu de Boules Clinic als Teamuitje

We kennen het van de Fransen, maar ook de oude Grieken speelden het al: jeu de boules. Tijdens deze clinic leert een professionele speler u de ins en outs deze gemoedelijke behendigheidssport en speelt u natuurlijk ook een wedstrijdje.

 

Stadswandelen

Standswandeling Leiden als Teamuitje

De historische stad Leiden herbergt nog veel van de rijke geschiedenis van de Gouden Eeuw. Onder leiding van een typische Leidse, maar deskundige gids, worden deze geheimen tijdens een stadswandeling ontsluierd. Een aangename activiteit die voor iedereen toegankelijk is.

 

Boerengolfen

Boerengolfen als Teamuitje

U wordt ontvangen door de boer zelf, die u in drie woorden het boerengolf uitlegt. En waarom ook niet? Bij boerengolf gaat het tenslotte niet om de juiste swing of club. Een leuk spel voor nuchtere types door nuchtere types.

 

 

Kanovaren

Kanovaren als Teamuitje

U start vanaf een landelijk gelegen zuivelboerderij met boerenlandwinkel en kanoafvaart. Nadat u de loeiende koeien en bijbehorende geur even op u in heeft laten werken, stapt u in de kano voor een mooie tocht over plassen en sloten. Hollandse luchten en malende molens glijden aan u voorbij, goed voor enkele uren in- en ontspanning.

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze populaire teamuitjes!

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding