Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding

Teambuilding Zwolle

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Zwolle en omgeving organiseerden.

Teambuilding Timing - Zwolle

Teambuilding voor Timing

Met de directie van Uitzendorganisatie Timing speelden we het Enneagame® in het hartje van Zwolle. Een intensieve teambuilding middag waarbij heel wat over tafel ging. "Goed om hier tijd voor te nemen, doen we veel te weinig." was de kort maar krachtige reactie na afloop.

Teambuilding Hoornbeeck College - Zalk

Teambuilding Hoornbeeck College

In het nietige dorpje Zalk, net boven Zwolle, ontmoeten we een delegatie van het Hoornbeeck College voor een zeer zonnige teamdag. De ochtend stond zoals gebruikelijk weer in het teken van het enneagram, de middag besteden we aan het bouwen van bamboe-objecten. Een leerzame ochtend en een actieve middag maakten in combinatie met het mooie weer een perfecte dag.

Zwolle Teambuilding

Bam Techniek - Zwolle

Teambuilding voor Bam

Voor het kader en partners van Bam Techniek uit Apeldoorn organiseerden we een sessie bouwen met bamboe in Zwolle. De locatie was deze keer weliswaar iets minder pittoresk, de sfeer was er niet minder om en er werd met veel humor en enthousiasme gebouwd.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding