Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding

Teambuilding Utrecht

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Utrecht en omgeving organiseerden.

Teambuilding CNV - Utrecht

Teambuilding voor het CNV Utrecht

Voor het CNV Vakmensen organiseerden we in Utrecht twee inspirerende teamdagen. Steeds voor een helft van de afdeling, zodat er geen bezettings-probleem ontstond. In de ochtend speelden we het vertrouwde Enneagame®. Na een verkwikkende lunch ging de groep van een ruim 20 personen los met Bamboe Bouwen. "We kijken nog regelmatig met genoegen op de teambuildingsdagen terug. Bedankt!" was de duidelijke respons een paar weken later.

Teambuilding Bruna - Bunnnik

Teambuilding voor Bruna in Bunnik

Voor de afdeling HR van Bruna verzorgden we een teamdag in Bunnik. Ook hier was het Enneagram spel weer de dagopener. De veelzeggende reactie: "De teamdag was geweldig. Het spel was bijzonder en intensief. De middag ontspannen en gezellig. Een goede mix van alles".

Maarssen Teambuilding Bunnik Teambuilding Nieuwegein Teambuilding

Teambuilding Rijkswaterstaat - Maarssen

Teambuilding voor Rijkswaterstaat

Tijdens een bedrijfsdag voor de gehele, in Utrecht gevestigde, Bouwdienst van Rijkswaterstaat verzorgenden we twee sessies Bamboe Bouwen voor zo'n 75 deelnemers in Maarssen. Bouwen konden ze wel, die - overwegend - mannen van de Bouwdienst. En uit de parallel-sessie mozaiek voor 100 deelnemers bleek dat het ook met de creativiteit wel goed zit daar!

Utrecht Teambuilding

Teambuilding ASR - Utrecht

Teambuilding voor ASR Verzekeringen

Voor ASR Verzekeringen organiseerder we op vier locaties, waaronder in het hoofdkantoor in Utrecht, een kort teambuilding intermezzo tijdens de nieuwjaarsreceptie. Resultaat was een kleurrijk en symbolisch wandmozaiek, dankzij de vele handen in korte tijd gerealiseerd.

Teambuilding Aegon - Nieuwegein

Teambuilding voor Aegon

Omdat de geplande zeiltocht van vanwege heftige weersvoorspellingen werd afgelast was de vraag van Aegon uit Nieuwegein of wij - met verontschuldiging voor de korte termijn - de volgende dag hun teamuitje konden redden met het Enneagame®. Natuurlijk! En dus waren we de volgende - weer-technisch inderdaad beroerde - dag in Nieuwegein voor een teambuilding-technisch perfecte dag.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding