Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Informatie

Teambuilding Tilburg

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Tilburg verzorgden.

Teambuilding Navteq - Tilburg

Teambuilding voor Navteq

Voor ruim 30 medewerkers van Navteq organiseerden we in het centrum van Tilburg een teambuilding bijeenkomst waarbij in teams op grote doeken werd geschilderd. Een enthousiaste club, die met veel geestdrift aan de gang was!

Teambuilding Cinop - Loon op Zand

Teambuilding voor Cinop

In Loon op Zand, even ten noorden van Tilburg, organiseerden we voor ongeveer 20 medewerkers van Cinop een teambuilding dag. De ochtend werd ingeruimd voor het enneagramspel, terwijl na de lunch een drietal fraaie mozaiek panelen het licht zag. Al met al een gemoedelijke teambuildingsdag.

Hilvarenbeek Teambuilding Teambuilding op locatie in Tilburg Centrum Tilburg Teambuilding

Teambuilding Unitech - Hilvarenbeek

Teambuilding voor Unitech

Voor ongeveer 25 collega's van Unitech verzorgden we op een bijzondere locatie in Hilvarenbeek, onder de rook van Tilburg, een ochtend bouwen met bamboe. Daar wist deze internationale club techneuten wel raad mee!

Tilburg Teambuilding

Teambuilding Avans Hogeschool - Tilburg

Teambuilding voor Avans Hogescholen

Voor circa 50 medewerkers van Avans Hogeschool verzorgden we een korte maar hevige mozaiek sessie als kick-off van een nieuw verbeteringstraject. Hopenlijk is de uitkomst van het verbeteringstraject net zo succesvol verlopen als de mozaiek-sessie, want de gemaakte mozaieken waren schitterend.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding