Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Organisatie

Teambuilding Rotterdam

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Rotterdam en omgeving organiseerden.

Teambuilding IOB - Vlaardingen

Teambuilding voor IOB Rotterdam

Voor het Ingenieursbureau IOB uit Vlaardingen verzorgden we een succesvolle teambuilding-ochtend met het Enneagame®. Het management van dit bureau streek voor een intensieve sessie neer in een - door de wind - vervaarlijk schommelende Euromast. Maar dat kon de ingenieurs in het geheel niet verontrusten, en zij richtten zich volledig op het teambuilding-proces.

Teambuilding Unilever - Rotterdam

Teambuilding voor Unilever

Met een onderzoeksafdeling van Unilever deden we een sessie portret boetseren, in hun vertrouwde, futuristische kantoor in het centrum van Rotterdam, aan de haven. De groep bleek verrassend goed in staat om zich met de fijnzinnige details bezig te houden en het resultaat was zeer de moeite waard.

Vlaaringen Teambuilding Rotterdam Teambuilding Capelle aan de IJssel Teambuilding

Teambuilding Kinderdam - Rotterdam-Zuid

Teambuilding voor Kinderdam Rotterdam

Voor de op Zuid gelegen locatie Bloemhof van kinderopvang organisatie Kinderdam uit Rotterdam verzorgden we op een mooie zaterdagochtend een teambuilding bijeenkomst waarbij we in teams een aantal mozaiekpanelen maakten. De dames gooiden er de nodige kleur en werklust tegenaan, zodat het gebouw nu is opgefleurd met een viertal mozaieken.

Teambuilding voor Medireva - Rhoon

Teambuilding voor Medireva

In Kasteel Rhoon, gelegen onder de rook van Rotterdam, verzorgden we voor medische hulpmiddelen leverancier MediReva een sessie sieraden maken voor circa 25 relaties. Deze bijeenkomst was een onderdeel van een serie van vier, waarvoor we verder in de omgeving van Garderen, Den Bosch en Maastricht mochten zijn.

Rhoon Teambuilding

Teambuilding Rabobank - Capelle aan de IJssel

Teambuilding voor Rabobank

Met het kader van de Rabobank uit Capelle aan de IJssel deden we een ontspannen teamdag met in de ochtend het Enneagame® en in de middag een workshop schilderen, die vanwege het stralende weer lekker buiten plaats kon vinden.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding