Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding

Teambuilding Leiden en omgeving

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Leiden, Katwijk en Alphen aan de Rijn verzorgden.

Teambuilding Basisscholen - Katwijk

Teambuilding voor Katwijk

Voor zo'n 160 leraren van vier basisscholen in Katwijk verzorgden we een programma waarbij vooraf kon worden ingeschreven op vijf verschillende teambuilding workshops. Het werd een buitengewoon creatieve en geslaagde middag waarbij er werd geschilderd, gezandsculptuurd, mozaieken gemaakt, gebouwd met bamboe en ook het enneagramspel werd gespeeld.

Teambuilding in Leiden

Teambuilding Rabobank - Leiden

Teambuilding voor de Rabobank

Voor een kleine afdeling van Rabobank International waren we in het historische hart van Leiden present voor een sessie teambuilding met het Enneagram. Gezien de samenstelling van de groep met diverse nationaliteiten speelden we het Enneagame® in het Engels, wat het nog een stuk intensiever dan gewoonlijk maakte.

Uitje SVB - Leiden

Teambuilding voor de SVB in Leiden

Voor ongeveer 40 pesionados van het SVB verzorgden we op de hoogste verdieping van hun kantoor in Leiden een sfeervolle workshop schilderen. Een gemoedelijke en ongedwongen middag waarbij enkele dames en heren van een zeer respectabele 'bouwjaar' aantoonden dat bij schilderen leeftijd geen bezwaar is!

Alphen aan den Rijn Teambuilding Katwijk Teambuilding Leiderdorp Teambuilding

Teambuilding Politie - Alphen aan de Rijn

Teambuilding voor de Politie in Leiderdorp

Op een koude decemberdag togen we naar een warme locatie in Alphen aan de Rijn voor een teambuilding sessie met een in Leiderdorp gevestigde afdeling van de Politie Hollands Midden. Zoals je dat van de 'sterke arm' mag verwachten, wisten ze wel van aanpakken en creëerden een drietal fraaie mozaieken.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding