Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding

Teambuilding Haarlem

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Haarlem en omgeving organiseerden.

Teambuilding PWN - Velserbroek

Teambuilding voor PWN Verlserbroek

Voor PWN, het Waterleidingbedrijf van Noord-Holland uit Velserbroek, verzorgden we reeds vele teambuilding sessies. Variërend van een 'losse' enneagram workshop tot een complete teamdag met het Enneagame® en Schilderen of Bamboe Bouwen. Een terugkerende, tevreden opdrachtgever!

Teambuilding SBBV - IJmuiden

Teambuilding voor SBBV

Voor de SBBV, een stichting voor basisonderwijs met acht scholen in IJmuiden, Velserbroek, Santpoort en Driehuis verzorgden we als onderdeel van een teambuildingsdag voor 50 - zeer creatieve - leerkrachten een workshop sieraden maken> en beeldhouwen.

IJmuiden Teambuilding

Teambuilding Broek Bakema - Zandvoort

Teambuilding

Vanwege pensionering van één van de collega's organiseerden we voor het architectenbureau Broek Bakema een sessie zandsculptuur bouwenin Zandvoort. Een gedenkwaardige ochtend waarbij het bureau met prachtige sculpturen lieten zien dat ze hun vak verstaan.

Zandvoort Teambuilding

Teambuilding Corus - Tata Steel - IJmuiden

Teambuilding voor Tata Steel - Corus

Voor de stoere mannen van Tata Steel, of eigenlijk voorloper Corus - organiseerden we op Spaarnwoude, net boven Haarlem, een korte teambuilding activiteit met Bamboe. Technische mannen allemaal, die natuurlijk wel van wanten wisten!

Haarlem Teambuilding

Teambuilding Provincie NH - Haarlem

Teambuilding voor Provincie Noord-Holland

Voor diverse afdelingen van de in Haarlem gevestigde Provincie Noord-Holland organiseerden we een teambuilding middag in de vorm van het enneagramspel met de bedoeling meer onderling begrip en respect te realiseren. UIteraard is dat nooit af, maar we hebben deze middagen weer mooie stap in de goede richting gezet.

Teambuilding ABN-Amro - Driehuis

Teambuilding voor ABN-Amro

Op het sfeervolle Duin en Kruidberg in het naast Haarlem gelegen Driehuis ontmoetten we het kader van een IT-afdeling van ABN-Amro, afkomstig van het hoofdkantoor in Amsterdam, voor een teambuilding sessie met het Enneagame®. Heel andere koek dan de dagelijks praktijk. Spannend èn waardevol om eens een eindje buiten de comfortzone te gaan.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding