Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding

Teambuilding Eindhoven

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Eindhoven verzorgden.

Teambuilding Rabobank - Best

Teambuilding voor Rabobank

In Best organiseerden we voor ruim 70 medewerkers van de Rabobank kantoren Utrecht en Eindhoven een teambuilding activiteit zandsculpturen bouwen. Na een wat verlate start vanwege fileleed werd er extra hard geschept en verrezen een tiental Olympische sport-sculpturen. Er kon er natuurlijk maar één de mooiste zijn, maar de Olympische gedachte bracht uitkomst: meedoen is belangrijker dan winnen. En dat was het!

Teambuilding H&M - Steensel

Teambuilding voor H&M

In Steensel, een klein plaatsje op de rand van Eindhoven, verzorgden we voor de jubilarissen van H&M uit Rotterdam een vrolijke schilderworkshop. De ruim veertig, overwegend, dames gingen compleet los met het thema 'mode' en maakten er een kleurrijke ochtend van.

Best Teambuilding

Teambuilding Philips - Eindhoven

Teambuilding voor Philips

Voor een teambuilding-sessie met een twintigtal secretaressen van Philips Research waren we op de High Tech Campus in Eindhoven. De dames hadden gekozen voor het enneagram spel om op een speelse manier meer over elkaars achtergrond en drijfveren te weten te komen. Het werd een vrolijke en gemoedelijke middag die werd afgesloten met een prima diner.

Eindhoven Teambuilding

Teambuilding ABN Amro - Heikant

Teambuilding voor ABN Amro

Voor een zestal collega's van de ABN Amro waren we te gast in Heikant, een minuscuul dorpje onder Eindhoven, tegen de Belgische grens voor een teambuilding middag met het Enneagram. Het resultaat was een intensieve sessie, waarin de deelnemers in een vertrouwde sfeer buitengewoon open waren. Een prettige vorm van wellevend menselijk gedrag die we we al vaker bij de ABN-Amro. Goed!

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding