Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Informatie

Teambuilding Den Haag - Scheveningen

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Den Haag en omgeving verzorgden.

Teambuildingsdag OCW

Teambuilding voor OCW in Den Haag

Voor het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen verzorgden we in Den Haag een teambuildingdag voor circa 60 medewerkers. 's Ochtends speelden we het Enneagame®. Na de lunch vervolgende we het teambuilding programma met schilderen, waarbij de informatie uit de ochtend werd verwerkt op 15 grote schildersdoeken. Een prima borrel sloot deze geslaagde dag af.

Teambuilding Scheveningen

Teambuilding voor de Haagse Hogeschool

Voor circa 50 docenten van de Haagse Hogeschool zochten we een zonnige dag uit om met elkaar een stuk of acht zandsculpturen te realiseren op het strand van Scheveningen. Een mooie middag, waarin de creativiteit èn de zandsculpturen tot grote hoogte reikten en het nadien goed toeven was op het terras van het nabijgelegen strandpaviljoen.

Den Haag  Teambuilding Scheveningen Teambuilding Voorburg  Teambuilding

Teambuilding 2Samen

Teambuilding voor 2 Samen in Den Haag

Voor 2Samen, in een grote organisatie op het gebied van kinderopvang in Den Haag, Leidschendam en Voorburg, verzorgden we op vier locaties tegelijkertijd een mozaiek workshop, steeds voor circa 25 deelnemers. Met het oog op teambuilding werd ervoor gekozen om samen in teams te werken aan vrolijke mozaiek-wandpanelen, die inmiddels de verschillende vestigingen opvrolijken.

Teambuilding TU - Delft

Teambuilding voor de TU Delft

Voor een teambuilding bijeenkomst met zo'n 70 wetenschappers, docenten en ondersteunend personeel van de Faculteit Lucht en Ruimtevaart van de TU in Delft bouwden we met bamboe op een mooie donderdagmiddag ergens in één van de mooie parken in Den Haag. Uiteraard een kolfje naar de hand van deze technische dames en heren!

Delft Teambuilding

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding