Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Organisatie

Teambuilding Den Bosch

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Den Bosch en omgeving verzorgden.

Teambuilding Strukton

Teambuilding voor Strukton

Voor een afdeling van Strukton verzorgden we in een sfeervolle locatie aan de Markt, midden in het oude hart van 's Hertogenbosch, een sessie mozaieken het afscheid van een viertal trouwe medewerkers. Een gemoedelijke namiddag die in (te) goede aarde viel: er denken meer medewerkers aan vertrek.....

Den Bosch Teambuilding

Teambuilding Xpect Primair - Vught

Teambuilding voor Xpect Primair

Voor de schoolleiders van deze grote organisatie van basisscholen in Tilburg organiseerden we een middag teambuilding met bamboe in Vught. De goede zin van de deelnemers, samen met het stralende voorjaarsweer en de prachtige locatie, maakte het een middag om niet te vergeten.

Vught  Teambuilding Rosmalen Teambuilding 's Hertogenbosch  Teambuilding

Teambuilding Medireva - Den Bosch

Teambuilding voor Medireva

In Kasteel Maurick, net onder Rosmalen, organiseerden we voor Medireva, een belangrijke producent van medische verzorginsmaterialen, als onderdeel van een informatieve bijeenkomst de activiteit sieraden maken. Deze activiteit werd voor deze erg prettige opdrachtgever vier keer uitgevoerd op verschillende plaatsen in Noord- Brabant en Limburg.

Teambuilding de Toverhoedt - Den Bosch

Teambuilding Toverhoedt Den Bosch

Met de medewerkers van de Toverhoedt, een kinderopvang organisatie in Den Bosch, deden we als onderdeel van hun teamdag een teambuilding workshop mozaiek. De creatieve dames maakten diverse, vrolijk gekleurde wandpanelen waarmee beide locaties inmiddels worden opgesierd.

Teambuilding Rechtbank - Den Bosch

Teambuilding voor Overheidsinstellingen

Met ruim 20 collega's van de Rechtbank Den Bosch speelden we op een ochtend ons vertrouwde Enneagame® om de onderlinge verstandhouding en het teamgevoel te versterken. Logischerwijs troffen we veel 'bemiddelaars' aan in deze groep.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding