Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Informatie

Teambuilding Amsterdam

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van aantal de teambuilding sessies die wij in Amsterdam verzorgden.

Teambuilding Gemeente Amsterdam

Teambuilding voor gemeente Amsterdam

Voor ongeveer 40 medewerkers van het stadsdeel West van de Gemeente Amsterdam organiseerden we een schildersessie in teams. Vanwege de aankomende fusie werd afscheid genomen van het eigen stadsdeel door markante plekken uit de stad te schilderen. Een origineel gegeven dat veel enthousiast en creativiteit gaf.

Teambuilding Immanuelschool - Amsterdam

Teambuilding Immanuel School

Voor de leerkrachten van de Immanuelschool in Amsterdam kwamen we ter plaatse voor teambuilding activiteit. Gekozen werd voor een combinatie van twee zeer verschillende activiteiten, sieraden maken en boetseren. Voor ieder wat wils!.

Amsterdam-West Teambuilding Amsterdam Teambuilding Rai Amsterdam  Teambuilding

Teambuilding RBS - Amsterdam

Teambuilding voor RBS - Royal Bank of Scotland

Voor RBS - The Royal Bank of Scotland - niet te verwarren met die andere schotse bank - verzorgden we een teambuilding sessie met het enneagram op het Strand Zuid bij de Rai in Amsterdam. Spijtig genoeg nog geen mooi weer in het vroege voorjaar, maar niettemin ging het er binnen wel warm en gemoedelijk aan toe.

Teambuilding Gemeente Amsterdam

Teambuilding voor gemeente Amsterdam

Voor ongeveer 20 medewerkers van het stadsdeel Oud-West van de Gemeente Amsterdam verzorgden we twee ronden Bouwen met Bamboe op een zeer bijzondere plek: een enorme, oude tramremise. Ruimte genoeg om in teams met elkaar de strijd aan te binden, wat dan ook grondig werd gedaan.

Amsterdam-Centrum Teambuilding

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding