Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding Informatie

Mozaiek Workshop

Wilt u een plezierige workshop die gegarandeerd een mooi en kleurig werkstuk oplevert? Kies dan voor de onderhoudende Mozaiek Workshop!

Workshop Mozaiek

Met de mozaiek workshop verblijft u een paar uur in de kleurrijke wereld van Gaudi, de onbetwiste mozaiek-maestro die Barcelona schitterende meesterwerken na liet. Tijdens deze treedt u met uw collega's in zijn voetsporen en maakt u en een fraai, kleurig en gaudi-waardig mozaiekwerkstuk.

Met mozaiek kunt u alle kanten op. U kunt in teams samen werken aan bijvoorbeeld een tafelblad, een spiegel met mozaieklijst of een wandpaneel. En natuurlijk kunt u ook individueel aan de slag gaan met een wat kleiner werkstuk. Welke aanpak u ook kiest: het eindresultaat is altijd een gemoedelijke, informele activiteit met een kleurig werkstuk als aandenken.

U begint de mozaiek workshop met het maken van een schetsontwerp waarbij de creatieve inbreng van de deelnemers samenkomt. Vervolgens kiest u met elkaar een aantrekkelijk kleurenplan en kunt u van start met het eigenlijk werk: het inleggen van het mozaiek. Een ontspannend werkje waarbij u voldoende gelegenheid heeft om ondertussen met deze en gene bij te praten. Maakt u een mozaiek in teamverband, dan voegt u het werkstuk ook meteen af, zodat het kant en klaar mee kan.

Workshop Mozaiek in Rotterdam

De mozaiek workshop is speciaal aanbevolen als u op zoek bent naar een gemoedelijk team- of bedrijfsuitje, of waarneer u bij het jubileum of vertrek van een collega graag een kleurig aandenken wilt maken.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over de Mozaiek Workshop .

Workshop Mozaiek in Den Bosch Workshop Mozaiek in Amsterdam Workshop Mozaiek in Haarlem
Workshop Mozaiek in Zwolle
Workshop Mozaiek in Den Haag Workshop Mozaiek in Tilburg Workshop Mozaiek in Utrecht
Workshop Mozaiek in Delft Workshop Mozaiek in Leiden Workshop Mozaiek in Arnhem
Workshop Mozaiek in Eindhoven

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding