Menu

Reacties

Meer ...

Teambuilding

Afdelingsuitje

Organiseert u een afdelingsuitje, dan zoekt u natuurlijk naar een invulling die uw collega's zullen waarderen. Een dag waaraan iedereen mee kan doen èn een dag waarop na afloop enthousiast wordt teruggekeken.

Afdelingsuitje

Onze afdelingsuitjes zijn opgebouwd rond één of meer originele teambuilding workshop's, gecombineerd met één van de leuke indoor of outdoor activiteiten in onze thuisregio: de fraaie kuststreek tussen Haarlem en Den Haag. Een afwisselende combinatie, waarin voor elke deelnemer aantrekkelijke onderdelen zitten, en waarmee u een afdelingsuitje realiseert waarover uw collega's dik tevreden zullen zijn.

De pagina teambuilding workshops biedt u het complete overzicht van workshop activiteiten. Hieronder vindt u een de meest populaire activiteiten die de kustregio u biedt.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze afwisselende afdelingsuitjes.

Golfen

Speel Golf als Afdelingsuitje

Een professionele golfspeler neemt u mee en laat u kennis maken met de belangrijkste elementen van het golfen. U slaat af op de driving range, oefent op de putting, chipping en pitching greens en u speelt een korte wedstrijd, afhankelijk van de gekozen clinicduur.

 

Duinsteppen

Duinsteppen Afdelingsuitje

Duinsteppen is een uitstekende manier om met elkaar het schitterende duingebied te ontdekken, lekker uit te waaien en een nieuwe portie energie op te doen. U volgt een route die u afwisselend door bos en duin voert, desgewenst met GPS.

 

Jeu de boules

Jeu de Boules Afdelingsuitje

Tijdens deze activiteit neemt een ervaren jeu de boules speler u mee in de wereld van deze grote Franse sport. U leert het officiële spelverloop en krijgt diverse tips en trics van de meester. Als afsluiting speelt u een onderlinge wedstrijd waarin u de theorie in praktijk brengt.

 

Boerengolf

Boerengolfen Afdelingsuitje

Zoveel regels, clubs en termen als het officiële golf kent, zo simpel en overzichtelijk is het boerengolf. Een nuchtere boer legt u in no-time de regels van het spel uit waarna u direct de wei in kunt, onder aanmoedigend geloei van de koeien.

 

Corpus

 Corpus Afdelingsuitje

Corpus is één van de meeste geslaagde informatieve attracties die de afgelopen jaren de deuren heeft geopend. Gedurende uw bezoek maakt u een reis door dit menselijke gebouw waarbij u heel veel opsteektover de werking van het menselijk lichaam. Een boeiende ervaring.

 

Kano-en

Varen met Kano als Afdelingsuitje

De kano is een stille en rustige manier om het mooie polderlandschap van het Groene Hart te beleven. U scheept zich in voor een mooi tochtje over plassen en sloten, waarbij u magnifiek zicht heeft op het open landschap op plaatsen komt die voor anderen onbereikbaar blijven.

 

Stadswandelen

Afdelingsuitje in Leiden: Standswandeling

Leiden is één van Nederlands meest historische steden met heel veel overblijfselen van de goede tijden van weleer. Een deskundige gids neemt u mee langs de hoogtepunten van de stad en vertelt u in overvalst Leids hoe de vork indertijd in de steel zat. Leerzaam en voor iedereen toegankelijk.

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze afwisselende afdelingsuitjes.

Workshops

Contact

Reacties

Teambuilding